Όλοι γνωρίζουμε ότι η άσκηση είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της υγιούς ανάπτυξης ενός παιδιού. Εκτός από την σωστή σωματική του διάπλαση, το παιδί μέσω του αθλητισμού αναπτύσσει και τις πνευματικές του ικανότητες. Ειδικότερα στο τένις, ένα άθλημα στρατηγικό και πολύ τεχνικό, με ελάχιστους έως καθόλου τραυματισμούς, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να μάθουν ένα άθλημα το οποίο θα τους συνοδεύει για όλη τους την ζωή.

Η κατάλληλη ηλικία για ένα ιδανικό ξεκίνημα είναι η παιδική. Στον σύλλογο μας τα μαθήματα ξεκινούν ήδη από την ηλικία των τεσσάρων χρόνων! Μέσω των ασκήσεων και του παιγνιδοκεντρικού περιβάλλοντος, οι νέοι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες κίνησης και τεχνικής αναπτύσσοντας συνεχώς τις ικανότητες τους μέσα στο γήπεδο.

Μέσα από το Τένις τα παιδιά αναπτύσσουν

  • Φυσική Κατάσταση
  • Συντονισμό
  • Αίσθηση χώρου και χρόνου
  • Πειθαρχία
  • Αυτοπεποίθηση

Οι προπονήσεις στα παιδικά τμήματα γίνονται από ειδικούς προπονητές με πολλά χρόνια εμπειρίας και με ειδικό εξοπλισμό ο οποίος στην αρχή παρέχεται από τον σύλλογο δωρεάν.

Στα παιδιά λειτουργούν τμήματα mini tennis, ψυχαγωγικό, προαγωνιστικό και αγωνιστικό και κάθε παιδί συμμετέχει στο ανάλογο τμήμα που ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ικανότητες του.

Ώρες προπόνησης: από δύο ή και περισσότερες την εβδομάδα.

Επιπλέον, καθώς το Tennis Center και ο σύλλογος άσκηση είναι αναγνωρισμένος από την ΕΦΟΑ και μέλος της Ζ’ Ένωσης Τένις, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν ως αθλητές του συλλόγου μας στα παγκρήτια και πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.