Φυσικά το τένις δεν είναι άθλημα μόνο για παιδιά και φιλόδοξους πρωταθλητές! Το τένις είναι για όλους, μάλιστα θεωρείται ένα άθλημα το οποίο οι παίκτες συχνά εξασκούν μέχρι τα βαθιά γεράματα καθώς πρόκειται για ένα πρωτίστως τεχνικό άθλημα.

Στην ακαδημία μας το πρόγραμμα μαθημάτων για ενήλικες αποτελείται αυστηρά από 4 άτομα ανά γήπεδο και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να μάθουν – βελτιώσουν τεχνικές και τακτικές του αθλήματος όπως και να αυξήσουν τη φυσική τους κατάσταση μέσα από ένα αερόβιο – αναερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής.

Πάντα στα τμήματα ενηλίκων, οι αθλητές χωρίζονται σε ομοιογενή γκρουπ παρόμοιου επιπέδου προκειμένου να υπάρχει η βέλτιστη εξέλιξη. Είτε πρόκειται για πρώην αθλητές του αγωνιστικού είτε για ενήλικες που πιάνουν πρώτη φορά ρακέτα, υπάρχει το κατάλληλο γκρούπ όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις ικανότητες σας στο τένις.

Προπονήσου 1 ή περισσότερες φορές την εβδομάδα με δυνατότητα συμμέτοχης σε εσωτερικούς, φιλικούς και διασυλλογικούς αγώνες. Σε όλα τα νέα μέλη που θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το άθλημα του τένις, παρέχεται δωρεάν εξοπλισμός για τους πρώτους μήνες!

Επιπλέον παροχές: Όλα τα μέλη της ακαδημία μας δικαιούνται δωρεάν χρήσεις γηπέδων!