Αποφεύγεις το τενις την περίοδο του χειμώνα; Εδώ θα διαβάσεις 3 πράγματα τα οποία ίσως σου φανούν χρήσιμα ώστε το κρύο να μη σταθεί εμπόδιο των προπονήσεων σου.

Σωστό ντύσιμο
Κάθε παίκτης υιοθετεί το άνετο ντύσιμο καθώς και το ντύσιμο το οποίο του ταιριάζει κατά τους μήνες του χειμώνα. Μια ιδέα είναι το φούτερ ή η ζακέτα και ακόμα καλύτερα ένα αντιανεμικό το οποίο κρατάει τον παίκτη ζεστό σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Μπορείς να βρεις κατάλληλο ρουχισμό στο τενιστικο μας κατάστημα @energytennis_store_official στο @block62_

– Ζέσταμα
Κάθε παίκτης είναι υποχρεωμένος να κάνει ζέστανα πριν ξεκινήσει η προπόνηση του. Μ’ αυτόν τον τρόπο η πιθανότητα τραυματισμών ελαχιστοποιείται. Το ζέσταμα μπορεί να περιέχει τρέξιμο, jumping jacks, διατάσεις και λάστιχα.

– Διάθεση
Είναι γεγονός ότι οι χειμερινοί μήνες είναι γνωστοί ως καταθλιπτικοί και «τεμπέλικοι» μήνες. Καταλάβουμε ότι το να βγεις απ τη ζεστασιά του σπιτιού είναι αρκετά δύσκολο. Σκέψου όμως την ευφορία που θα σου προσφέρει το τενις και τα συναισθήματα που θα νιώσεις στο τέλος της προπόνησης. Τώρα που το διαβάζεις, σήκω, βάλε τα αθλητικά σου, πάρε τη ρακέτα σου και τρέξε γρήγορα στην Ακαδημία μας.

Tennis Center Heraklion
2813-013606